Posao

  • Mi smo tim. U sve što radimo utkano je uzajamno poštovanje i saradnja, i tako postižemo uspjeh.
  • Brskovo Mine će na projektu zaposliti približno 700 ljudi tokom izgradnje, dok će stalnu radnu snagu tokom rudarskih radova činiti oko 550 zaposlenih. Tipovi zanimanja uključuju inženjersko osoblje, operativni menadžment i supervizija, operateri površinskog kopa, operateri pogona, logističko osoblje, kao i kvalifikovana radna snaga kao što su zanatlije, tehničari, obezbjeđenje, te administrativna i menadžerska podrška.
  • U zajednici će se stvoriti dodatni poslovi za pružanje dodatnih usluga za rudarske operacije.
  • Planirano je uspostavljanje različitih programa obuke, zanatskih praksi i stipendija sa ciljem razvoja specijalnih znanja i vještina na lokalnom nivou.
  • Pored lokalnih zanatskih praksi, biće obezbijeđene i univerzitetske stipendije, što će osigurati da rudnikom dugoročno upravljaju uglavnom građani/ke Crne Gore.
  • Uporedo sa stvaranjem značajnog broja radnih mjesta i generisanja prihoda, novo poslovanje će vratiti staru slavu opštini Mojkovac, time nastavljajući dugu tradiciju rudarstva i razvijajući novi rudnik cinka svjetske klase u Evropi.

BUDITE DIO NAŠEG TIMA

Nudimo izazove, fleksibilnost i mogućnost napredovanja tokom karijere gdje ćete unapređivati i dijeliti znanje svakodnevno.

Brskovo Mine je poslodavac koji pruža jednake mogućnosti za sve kvalifikovane kandidate i zaposlene, bez obzira na boju kože, vjersku i nacionalnu pripadnost, jezik, pol, starost ili invaliditet. Kandidate zapošljavamo na osnovu kvalifikacija i u skladu sa svim važećim zakonima i propisima.

Brskovo Mine je kompanija posvećena zaštiti i privatnosti ličnih podataka podnosilaca zahtjeva i garantuje da će se informacije koristiti isključivo u svrhu inicijalne regrutacije i zapošljavanja. Kompanija će kontaktirati samo one kandidate koji uđu u uži izbor.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, pošaljite biografiju na career@tararesources.com.

Vaš CV ćemo sačuvati u našoj bazi podataka i bićete kontaktirani ukoliko profesionalnim iskustvom i stručnošću budete potencijalno odgovarali za slobodno radno mjesto koje se pojavi u narednom periodu.

Pogledajte spisak oglašenih radnih mjesta!