Vrtić „Jevrosima Jevra Rabrenović“ dobio jaslice

Kompanija Brskovo Mine sa ponosom ističe saradnju sa predškolskom javnom ustanovom „Jevrosima Jevra Rabrenović“, institucijom koja je od vitalnog značaja za lokalnu zajednicu.

Tokom 2022. godine ovaj vrtić je proširio svoje usluge uključujući i jaslice za djecu uzrasta od 10 do 24 mjeseca, zahvaljujući podršci naše kompanije. Jaslice u ovoj predškolskoj ustanovi danas pohađa 18 djece ovog uzrasta.

Pored olakšavanja uspostavljanja jaslica, Brskovo Mine je takođe doprinio sredstvima za unapređenje sistema grijanja u objektima – kako vrtića, tako i škole, osiguravajući udobno okruženje za djecu i osoblje tokom zimskih mjeseci.

Tokom nedavne posjete vrtiću, članice tima kompanije Brskovo Mine Gordana Vučetić, Ljubica Tošić i Milijanka Maraš srdačno je dočekala uprava vrtića. Posjeta je otvorila i mogućnost razmjene informacija i druženje kako sa predanim vaspitačima, tako i sa djecom, jačajući dublju povezanost sa zajednicom u kojoj žive. Kao gest zahvalnosti, osoblje i djeca su zajedničke trenutke proveli uživajući u svježem voću i kratkom odmoru.

Ponosni smo što podržavamo vrtić „Jevrosima Jevra Rabrenović“ u njegovoj misiji pružanja kvalitetnog obrazovanja i brige u ranom djetinjstvu. Brskovo Mine će nastaviti da prioritizuje inicijative koje promovišu obrazovanje, zdravlje i dobrobit zajednice kao dio svojih napora u oblasti društveno odgovornog poslovanja.