SkyRace se vraća u Mojkovcu

Ponosno najavljujemo naše učešće u trci Sinjavina, izazovnom maratonu dugom 34 kilometra kroz planine Sinjavina. Počevši od Mojkovca, trkači se penju preko 1000 metara da bi dostigli nadmorske visine od 2200 metara prije spuštanja nazad u grad za 1200 metara.

Završetak ove iscrpljujuće trke može trajati do devet sati, čineći je pravim testom izdržljivosti. Samo završavanje trke Sinjavina predstavlja izuzetno dostignuće, pokazujući kako fizičku snagu tako i mentalnu otpornost. Radujemo se što ćemo prihvatiti ovaj izazov i pokazati našu posvećenost prevazilaženju granica i postizanju vrhunskih rezultata.

Trka je sada dio godišnjeg ciklusa za Skyrunners League of Serbia and Montenegro i privlači sportiste iz cijele Evrope i šire.

Kompanija Brskovo Mine ponosna je na saradnju sa Turističkom organizacijom Mojkovac u ponovnom organizovanju ovog događaja u ovom gradu već drugu godinu zaredom i s nestrpljenjem očekuje da sjvedoči novom pomjeranju granica u ovoj disciplini.

Direktor Turističke organizacije Mojkovac, Radonja Vuković, zahvalio je našoj kompaniji na njihovoj kontinuiranoj podršci toj instituciji, uz još jedan sjajan događaj kojim je dodatno obogaćena turistička ponuda Mojkovca.